Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Inproducts

Фирма ELF Logistic е производител и дистрибутор на различни импрегниращи спрейове,използвайки нано технологии. Съставът им е разработен през 2007 г. и след тригодишни тестове продуктите са представени за първи път пред обществеността под името Nanoprotech. През 2017 г компанията представи новата марка Inproducts. Първата серия от иновативни продукти, базирани на нано технологии под тази марка, е серията за  импрегниране Inproducts.

Фирма ELF Logistic е производител и дистрибутор на различни импрегниращи спрейове,използвайки нано технологии. Съставът им е разработен през 2007 г. и след тригодишни тестове продуктите са представени за първи път пред обществеността под името Nanoprotech. Благодарение на отличните си ефекти, тази марка започна бързо да се разпространява из всички континенти. Изключителната дистрибуция и производство на спрейове Nanoprotech в Чешката и Словашката република започва през 2012 г., благодарение на което те успяват да улеснят живота и да спестят разходи на десетки хиляди чешки клиенти, както от фирми и промишлени предприятия, така и от частни лица.. 

Всички импрегнации на Inproducts са разработени с помощта на най-новите нано технологии, а за тяхно най-голямо предимство се смята съставът им - разтворите работят на водна основа, благодарение на което не миришат, не оцветяват и не оставят следи върху предварително почистените повърхности, напълно щадят околната среда и са опаковани в екологично чисти пластмасови бутилки, които могат да се рециклират.

Намерени продукти: 13

Продукти

96,99 лв.

Сравни

94,99 лв.

Сравни

Импрегниране

90,99 лв.

Сравни

Импрегниране

42,99 лв.

Сравни

Импрегниране

46,99 лв.

Сравни

Импрегниране

43,99 лв.

Сравни

29,99 лв.

Сравни

27,99 лв.

Сравни