Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Kод: SHOES10 👟 допълнителна 10% отстъпка на ОБУВКИ и ЧОРАПИ 

GSI Outdoors

През 1985 г група братя и сестри се отправят по западното крайбрежие до Сан Диего, където основават GSI Outdoors. Те започват с няколко модела емайлирани съдове и скромни познания за къмпинговото оборудване. Скоро обаче компанията започна да се разраства и да се фокусира върху дизайна, производството, продажбите и маркетинга, както и върху все по-голям набор от съдове за готвене на открито, прибори за хранене и аксесоари. След известно време Дон, Иън и Кати Скот решават да преместят седалището си в Спокан, Вашингтон, където са израснали.

Днес продуктите на GSI Outdoors се предлагат в цял свят. Марката GSI Outdoors е известна с отличното качество, техническите параметри и модерния дизайн на своите продукти, но преди всичко с хумористичния и забавен подход на собствениците към природата.

В GSI Outdoors не се опитват да въвеждат революционни иновации на пазара чрез някакъв "нов чудодеен материал" или чрез монументално прокарване на някаква невъобразима джаджа. Те смятат за иновация създаването на уникален, но въображаем и осезаем продукт, който отговаря на техните идеи. Те уважават ценностите, които споделят помежду си.

GSI Outdoors е малка семейна компания. Тя няма задължения към никого, освен към своите клиенти, бизнес партньори и към себе си. Това е свобода, която олицетворява природата и им дава възможност да отговорят на нуждите на своите клиенти, които обичат природата толкова, колкото и те.

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 26

Продукти