Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Големи намаления на зимни якета и панталони до 60% разгледайте

Gregory

Gregory е американска компания съществуваща от 1977 г. Основателят Уейн Грегъри използва своята страст, за да проектира раници, на които може да се довери дори и при най-амбициозните приключения в живота си. Той изобретява нова система за носене на раницата, която работи с тялото ви, а не срещу него, обръща внимание на разликите между мъжете и жените и открива нови материали и технологии за конструиране. Благодарение на отговорния си подход към работата, компанията му придобива увереност в качеството. Той решава да предложи доживотна гаранция за продуктите, които компанията предлага и до днес.

Хората, които произвеждат продуктите на Gregory Mountain в Солт Лейк Сити, Юта, са точно като нас. Те балансират часовете, прекарани в офиса, с времето, прекарано сред природата. Те ръководят екипи, общуват с много хора, грижат се за семействата си. Опитват се да осигурят на близките си (включително домашните любимци) достатъчно движение, за да се насладят с удоволствие на обилната вечеря.                                                        

Те размиват границите между мечтите и тяхното осъществяване. Те са посветили живота си на създаването на оборудване, на което можете да разчитате, където и да отидете. Милиони усмивки от изпълнени с удовлетворение пътувания са най-голямата им награда.

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 22