Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Fritschi

"Безопасността на първо място" е един от девизите на Fritschi - марка, която поставя на първо място безопасността и надеждността в планината и благодарение на дългогодишния си опит използва своето ноу-хау, за да създава качествени продукти.

Fritschi - швейцарска компания, специализирана в ски/алпинизъм оборудване и аксесоари с най-висока функционалност и качество. Продуктите на тази марка, създадена през 1960 г., се продават в цял свят. Всяка нова разработка във Фричи е насочена към скиорите, които обичат да карат извън пистите, и към техните индивидуални очаквания. За да се насладите на планината на възможно най-високо ниво, 35-членният екип се стреми да проектира модерни продукти с усъвършенствани технологии.

Гамата на марката предлага продукти, които отговарят на най-високите изисквания за безопасност, функционалност и качество и имат изключителен и привлекателен външен вид. Дизайнът и изборът на материали се основават на издръжливостта. Всяка отделна част е произведена в Швейцария и се състои от екологично съвместими високотехнологични синтетични материали и висококачествени метали.

"Безопасността на първо място" е един от девизите на Fritschi, за която безопасността и надеждността са приоритети в планината, а благодарение на дългогодишния си опит марката използва своето ноу-хау, за да създава качествени продукти.

Намерени продукти: 5

Продукти

Автомат за ски-алпинизъм

1 103,00 лв. (23.12 %) 847,99 лв.

Сравни

Автомат за ски-алпинизъм

775,00 лв. (23.1 %) 595,99 лв.

Сравни

115,90 лв. (17.18 %) 95,99 лв.

Сравни

(9.26 %) 97,99 лв.

Сравни

(9.26 %) 97,99 лв.

Сравни