Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Force Ten

Марката Force Ten се фокусира върху оборудване за екстремни условия. Производство палатки, раници, спални чували и постелки се подлага на строги тестове. Производителят избира най-добрите материали. Използва съкращението F10.

Качество, издръжливост, надеждност и производителност! Това е девиза на този топ продукт от гамата на водещата шотландска марка Vango. Използваните материали с най-високо качество и перфектната техническа конструкция на палатките, спалните чували и раниците отговарят на екстремните нужди на катерачи, бегачи, авантюристи и изследователи по целия свят. С тази марка ще се чувствате сигурни във всяка среда. Излезте извън границите си със Force Ten!

AMG Group обединява семейство от надеждни марки, посветени на удоволствието от дейностите на открито. Притежава Vango, Force Ten (F10), Black's of Greenock, Lichfield и Mitco. Дистрибутор е в Обединеното кралство на марките Rossignol, Trangia и Wayfayrer.

Корените й датират от 1847 г Томас Блек открива, че някои твърди материи могат да се използват добре за направата на палатки, а с популяризирането на дейностите на открито палатките се превръщат в икона на начина на живот на открито. Днес тя произвежда повече от 2000 продукта и ги продава в 50 страни по света.

Проправя пътя на надуваемите палатки и сенниците за каравани, утвърждавайкиAirBeam® като лидер на пазара на палатки и тенти за автомобили. Стреми се да продължава да създава страхотни продукти, да изгражда силни партньорства и винаги да търси друга възможност във всички области на своя бизнес.

Намерени продукти: 2

Продукти

Свръх лека палатка Force Ten Xenon UL 2+

1 231,00 лв. (9.99 %) 1 107,99 лв.

Сравни

Свръх лека палатка Force Ten Xenon UL 2

1 031,00 лв. (9.99 %) 927,99 лв.

Сравни