Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Големи намаления на зимни якета и панталони до 60% разгледайте

Deuter

За всеки, който търси най-високо качество, раниците Deuter са правилният избор. Тази марка има богата история, датираща от края на XIX и XX век. Репутацията на компанията за качество й е спечелила милиони доволни клиенти по целия свят. Работата на дизайнерите е довела до огромен напредък, качество и патентовани нови технологии в производството на раници и чанти.

Немската марка произвежда гама от висококачествени раници за активен живот. Гамата включва също чанти, чантички, пътни куфари, чанти за кръста, портфейли, несесери за тоалетни принадлежности, чанти за вода, аптечки и други аксесоари.

Ако сте почитатели на зимните спортове, пешеходния туризъм, колоезденето или просто харесвате качествени чанти за багаж , екипировката на Deuter гарантирано няма да ви разочарова.

Deuter е най-старата марка, която някога е произвеждала раници. Фирмата е основана от Ханс Дойтер през 1898 г. в Аугсбург - Оберхаузен, Германия, и първоначално снабдява баварската поща с чанти и торби за писма. От 1905 г. нататък  се съсредоточават върху наемането на големи палатки. По-нататъшното развитие през 10-те години на ХХ век води до производството на първите раници, палатки и разширяване на производството на чанти и други аксесоари, главно за военно оборудване. След Първата световна война компанията продължава да се разраства. Производството се разширява и включва кожени раници, чанти и куфари . Фокусът на производството обаче остава върху големите шатри, които компанията наема за Октоберфест.
Първата алпинистка експедиция с раници и друга екипировка на Deuter се отправя към Памир още през 1928 г. Deuter продължава да доставя екипировка на германските алпинисти до 70-те години на миналия век, когато пазарът се разширява и включва други марки. Първият истински хит е разработен още през 1934 г. - раницата Tauern придружава почти всички алпинистки експедиции в продължение на тридесет години. Използван е и от Херман Бул при първото му изкачване на Нанга Парбат (8125 м) през 1953 г.

През 1939 г. фабриките на Deuter са използвани от тоталитарното германско правителство и стават част от оръжейната индустрия. След войната компанията се опитва бързо да си стъпи на краката и да разшири дейността си чрез иновации. През 1968 г. се появяват найлоновите раници. Скоро Deuter се превръща в пазарен лидер на германския пазар на раници. Друга голяма промяна настъпва през 1985 г., когато Deuter получава патент за революционната система за гръб Deuter Aircomfort, която се произвежда и до днес с някои модификации. През 1988 г. Deuter кани опитни катерачи и планински водачи да се присъединят към екипа, които оттогава помагат за разработването на нови функционални раници. Тази тенденция се запазва и в сътрудничеството с Германската асоциация на планинските и ски водачи, което компанията започва през 1997 г.

Компанията е постигнала значителен успех със своите раници за колоездене. През 1990 г. е представена колекция от раници за колоездене с гръбначна система Airstripes. 15 години по-късно компанията разработва системата Shield - това е интегриран протектор за гръбначния стълб, който осигурява по-голяма безопасност на любителите на адреналина. Благодарение на системата Shield System раниците Attack се сдобиха със златен медал за иновации в конкурса Eurobike. През 2006 г. Deuter предлага още едно подобрение - системата SL Women's Fit. Раниците Deuter с акроним SL са специално оформени за жени.

Днес компанията се е разраснала значително - представена е в 45 държави. Deuter се нарежда сред 5-те най-големи търговци на раници в света. Благодарение на постоянните иновации, качествените раници Deuter са чудесен избор за любителите на активния живот. Deuter е член на групата Bluesign, която гарантира устойчиво производство на текстилни продукти в хармония с природата и с уважение към хората.

 

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 103

Продукти

178,99 лв. (2.54 %) 174,44 лв.

Сравни

145,90 лв. (8.16 %) 133,99 лв.

Сравни

233,50 лв. (4.07 %) 223,99 лв.

Сравни

84,27 лв. (12.2 %) 73,99 лв.

Сравни

72,10 лв. (12.64 %) 62,99 лв.

Сравни

60,75 лв. (12.77 %) 52,99 лв.

Сравни

105,99 лв. (6.49 %) 99,11 лв.

Сравни

67,23 лв. (6.31 %) 62,99 лв.

Сравни

58,31 лв. (7.41 %) 53,99 лв.

Сравни