Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Cattara

Марката Cattara е създадена през 2016 г. от голяма група ентусиасти, които се занимават с къмпинг, риболов и най-вече с дейности на открито. Един ден те решават да обогатят чешкия пазар с нова марка. Когато започнат нещо,те го завършват. И така тя предлага на пазара изцяло нова гама от продукти за къмпинг и за дейности на открито, които са напълно подходящи за широк спектър от дейности за свободното време.

Тяхната визия е да предлагат качествени продукти на разумна цена. Cattara не е предназначена за взискателни експедиции, но определено превъзхожда дори по-скъпи марки със своето качество и издръжливост. Продуктовата им гама включва предимно палатки, постелки и спални чували,които ще зарадват всички, които обичат престоя си сред природата и не искат да го развалят с нищо. Под марката Cattaraможете да намерите и къмпинг фенерчета, джобни фенерчета и челни лампи. За къмпингуване Cattara предлага широка гама от други стоки от първа необходимост ,като сгъваеми лопати, къмпинг готварски печки, прибори за хранене и съдове, джобни и многофункционални ножове.

Не забравят и за свободното време, прекарано в градината или на терасата. Cattara предлага скари (газови и на дървени въглища),комплекти инструменти за барбекю, изцяло метални камини и отоплителни уреди за тераси.. Не на последно място, под тази марка ще намерите и мебели за къмпинг, включително хамаци и оборудване за пикник и столове за рибари.

Покажи повече

23_01_26_bundobrani
Намерени продукти: 10