Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

CasusGrill

Успешната визия на екологичната скара за еднократна употреба, изработена само от естествени материали, се ражда по време на пътуване с каравана до Алпите през 2009 г. CasusGrill е нова версия и екологична трансформация на класическата скара, изработена от устойчиви не метални материали. По-ефективна, почти без отпадъци и по-безопасна, тази скара за еднократна употреба може да се използва за приготвяне на наистина вкусна храна.

CasusGrill е способен да се разлага под въздействието на микроорганизми. Опаковката съдържа брикети от дървени въглища, леки изолиращи лава камъни, тънка картонена кутия и бамбукова решетка за скара. Грилът може лесно да се загрее за 5 минути след бързото и лесното запалване, а топлината се задържа за около 60 минути.

Може да се постигне висока, равномерно разпределена температура, което гарантира, че храната се приготвя правилно и е вкусна и хрупкава.

Тя е защитена от 3 международни патента. През 2017 г. тя печели Датската награда за дизайн в категорията „Продукт за приготвяне на здравословни, вкусни и лесни ястия.“ В сравнение с други скари за еднократна употреба, които се предлагат на пазара, CasusGrill използва 50% по -малко брикети от дървени въглища, което води до 50% намаляване на емисиите на CO2. В кофата за боклук тя се разгражда от микроорганизми. В противен случай тя ще се разрушава в продължение на 200 години - за разлика от обикновените скари за еднократна употреба - няма да остави следи от алуминий в природата.

Можете да изгорите скарата след употреба. След нея в природата няма да остане нищо,освен специални камъни от лава. Камъните от лава се използват в разсадници за подобряване на качеството на почвата. Те се връщат към природата, без да вредят на околната среда по никакъв начин.

Основни факти (обобщение):

  1. Готовността за печене на скарата е в рамките на 5 минути. Можете да печете на скарата около 60 минути.
  2. Не съдържа никакво желязо или алуминий, времето на безвредното й разлагане е около 200 години.
  3. Тя е икономична и екологична.
  4. Всички материали са естествени - дървени въглища, лава, бамбук и тънък картон.
  5. Всичките й материали, с изключение на лавовите скали, се разлагат от микроорганизми.
  6. Скарата излъчва равномерна топлина, която е идеална за препичане.
  7. Намалява емисиите на CO2защото използва само брикети от дървени въглища.
  8. Притежава международен патент за технология за печене на скара.

Не се колебайте да опитайте този нов продукт на пазара!

Намерени продукти: 1

Продукти

Скара на дървени въглища CasusGrill Екологична скара

(0.05 %) 20,99 лв.

Сравни