Може да се постигне висока, равномерно разпределена температура, което гарантира, че храната се приготвя правилно и е вкусна и хрупкава.
Тя е защитена от 3 международни патента. През 2017 г. тя печели Датската награда за дизайн в категорията „Продукт за приготвяне на здравословни, вкусни и лесни ястия.“ В сравнение с други скари за еднократна употреба, които се предлагат на пазара, CasusGrill използва 50% по -малко брикети от дървени въглища, което води до 50% намаляване на емисиите на CO2. В кофата за боклук тя се разгражда от микроорганизми. В противен случай тя ще се разрушава в продължение на 200 години - за разлика от обикновените скари за еднократна употреба - няма да остави следи от алуминий в природата.
Можете да изгорите скарата след употреба. След нея в природата няма да остане нищо,освен специални камъни от лава. Камъните от лава се използват в разсадници за подобряване на качеството на почвата. Те се връщат към природата, без да вредят на околната среда по никакъв начин.
Основни факти (обобщение):
- Готовността за печене на скарата е в рамките на 5 минути. Можете да печете на скарата около 60 минути.
- Не съдържа никакво желязо или алуминий, времето на безвредното й разлагане е около 200 години.
- Тя е икономична и екологична.
- Всички материали са естествени - дървени въглища, лава, бамбук и тънък картон.
- Всичките й материали, с изключение на лавовите скали, се разлагат от микроорганизми.
- Скарата излъчва равномерна топлина, която е идеална за препичане.
- Намалява емисиите на CO2защото използва само брикети от дървени въглища.
- Притежава международен патент за технология за печене на скара.
Не се колебайте да опитайте този нов продукт на пазара!