Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Код : 10WARG23 Допълнително намаление от 10% на WARG 🐺

Black Crows

Black Crows е независима френска марка, основана през 2006 г. от професионални скиори. Марката Black Crows се ражда от желанието да се съчетаят красота и ефективност. Създава предмети, ориентирани към дизайна, които са безкомпромисни по отношение на ефективността и идентичността на съвременните ски. Целта на компанията е да достави удоволствие чрез свобода и приключения.

 

Историята на марката The Black Crows разказва предимно за група приятели, които са решени да осъществят амбициите си и не се страхуват да предизвикат нормите. През зимата на 2005 г. Камий Жаку и Бруно Компанье, двама професионални скиори и дългогодишни приятели, мечтаят за ски, които да са антипод на тогавашните ски за фрийрайд. Визията им е за ски , които съчетават достатъчно голям размах на крилата, за да издържат на високоскоростни завои, и форма, която може да издържа на резки промени в посоката. Тъй като общата тенденция на пазара е за по-тесни и по-широки ски, двамата състезатели не могат да намерят модел, който да отговаря на техните нужди...

Една вечер двамата седят около маса в ресторант в Шамони на чаша Валполичела и двамата скиори описват своите мечти. Пазарът по онова време не отразява разнообразието на света на фрийстайл карането. И така, по време на храненето се ражда идеята да се диференцират и да създадат ски със собствена марка. Така се ражда проектът за бъдещия модел Corvus.

Намерени продукти: 3

Продукти

Колани за ски катерене

370,99 лв. (19.95 %) 296,99 лв.

Сравни

Колани за ски катерене

433,01 лв. (31.41 %) 296,99 лв.

Сравни

Колани за ски катерене

370,99 лв. (19.95 %) 296,99 лв.

Сравни