Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Големи намаления на зимни якета и панталони до 60% разгледайте

Beal

В продължение на повече от 30 години френската компания Beal произвежда въжета за катерене, работни и специални  въжета  за спасителни и военни цели Благодарение на непрекъснатото развитие и тестване в сътрудничество с водещите световни катерачи, Beal е на първо място в света. От много години компанията Beal е движеща сила на пазара на въжета, благодарение на иновации като Program System (= укрепване на връзката на плитката в краищата на въжето за по -голяма устойчивост на износване в точката, която е най-натоварена при падане), първото наистина универсално въже Joker или въже с електронно чипиране.

Въпреки че от 1986 г. е най-големият производител на въжета за катерене в света, Beal остава семейна и приятелска компания, която от много години работи с и подкрепя водещи катерачи в света като Лин Хил, Стефан Гловач, Патрик Едлингер, Алекс Хубер, Валери Бабанов и други.

Майкъл Бийл има много близко отношение с околната среда и от няколко години работи за намаляване на въздействието върху околната среда от производството на въжета. Преди няколко години стартира проект Наречен “1 продадено въже = 1 засадено дърво”. По време на събитието Бийл обещал да засади повече от 100 000 дървета (баобаби) в националния парк Андрингитра в Мадагаскар.

1 продадено въже = 1 засадено дърво

Beal е лидер в своята област и предлага на алпинистите не само качествен и достъпен материал за катерене, но и достатъчно информация в областта на разработването на въжета и методологията за катерене.

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 46

Продукти

8,49 лв. (5.89 %) 7,99 лв.

Сравни

4,25 лв. (6.12 %) 3,99 лв.

Сравни

13,90 лв. (6.55 %) 12,99 лв.

Сравни

250,53 лв. (2.21 %) 244,99 лв.

Сравни

166,99 лв. (3.59 %) 160,99 лв.

Сравни