Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

ATK

Мисията на ATK Bindings е да подобрява ски представянето на ентусиасти от всички нива на каране на ски чрез проектиране и производство на леки ски автомати. Продуктите са изцяло замислени, проектирани и произведени във Фиорано Моденезе.

ATK създава свят, в който скиорите могат безпроблемно да изследват страстта си към планините чрез лек продуктов дизайн. В ATK Bindings постигат целите си, като непрестанно се стремят към иновации и се превръщат в глобален лидер в света на ски автоматите

Нуждите на скиорите са движещата сила на постоянния стремеж към усъвършенстване. Това се дължи на задълбочените усилия, които ATK полага, за да разбере всички входни данни, които могат да послужат за непрекъснатия процес на развитие и да помогнат за адаптирането на продуктите, за да отключат най-доброто ви представяне.

Силата на ATK е в неговата лекота, която ви позволява да се насладите на всички аспекти на изкачването и да се забавлявате най-много при спускането. Това не е случайно; то е резултат от всички години, които ATK е прекарала в експериментиране в света на състезанията. Годините на активност се въртят около една основна философия "Performing Through Lightness!".

Намерени продукти: 2

Продукти

Автомат за ски-алпинизъм ATK Crest 10

887,02 лв. (15 %) 753,99 лв.

Сравни

Автомат за ски-алпинизъм ATK Rider 12

1 169,27 лв. (14.99 %) 993,99 лв.

Сравни