Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Aqua Marina

През последните години разрастващият се производител на надуваеми гребни дъски Aqua Marina е продал повече от един милион дъски по целия свят. Те се гордеят, че предлагат достъпни, висококачествени продукти за водни спортове, които са проектирани така, че да намерят възможно най-широко приложение в най-популярните днес дисциплини за водни спортове.

Aqua Marina има стратегия за инвестиране в развитие и функционален дизайн на достъпни за всички цени. За 2019 г. Aqua Marina представи нов фейслифт за окото на СУП , като се фокусира върху качеството и чистотата на производството и увеличи твърдостта на дъската, за да постигне по-добро плъзгане по водната повърхност. За да осигури по-голямо удобство на краката на СУП-ът , дъската използва "меден грип" на палубата на дъската, който е удобен и не се хлъзга.

Aqua Marina предлага дъски за всеки на много изгодна цена. Има дъски за деца (Vibrant), универсални дъски за начинаещи и за забавление (Magma, Beast, Vapor, Fusion), туристически дъски за пътувания (Hyper), дъски за фитнес и йога (Dhyana) или надуваеми дъски, предназначени за активни спортисти за тренировки или състезания (Race).

Покажи повече

23_01_26_bundobrani
Намерени продукти: 6