Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Affenzahn

Забавните и функционални раници на немската марка Affenzahn вдъхновени от животни, са идеални за първите преживявания на детето ви на открито, независимо дали става въпрос за пътувания със семейството или за детска градина сред природата. Животните от раниците на Affenzahn идват от цял свят. Те имат свои специални способности и таланти. Това е нещо повече от раница - това е верен спътник и познато лице,което е утешително късче от дома.

Раницата често е и интерактивна,с прибиращ се език и подвижни крака. При повечето раници,които имат и език се намира и удобен етикет, хартиен или от плат, на който можете да напишете името на детето си. С регулируем колан за кръста и меки подложки за раменете , раниците са не само забавни, но и много функционални.

Марката Affenzahn принадлежи на компанията Fond of Bags, която стана член на фондация Fair Wear (FWF - Fair Wear Foundation). Марката Affenzahn е удостоена със сертификата bluesign, който доказва, че производството на раници е екологосъобразно. Раниците са изработени на 50% от рециклирани PET бутилки.

Покажи повече

bunda
Намерени продукти: 48

Продукти