Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Adventure Menu

Маркaта Аdventure Menu e основана през 2011 година. Храната Adventure Menu е пълноценна храна ръчно произведена в Чехия. Благодарение на световна, специално патентована технология, тази храна се приготвя напълно без консерванти и химически добавки. Въпреки това, гарантира тригодишен срок на годност.

През 2020 г. марката излезе на пазара с уникалната технология Vacuum-Dried / Tasty и свръхлека сушена храна. Благодарение на тази технология ястията са с до 80% по-леки, а благодарение на вакуумната си опаковка не носите със себе си допълнително тегло. Освен това храната може да не съдържа влага, която може да има в храната на други марки.

Стерилизираната храна запазва естествения си вкус, аромат и вид,както и хранителната си стойност и изключително дългия срок на годност. Храната е в течно състояние, лиофилизирана, готова е за незабавна консумация. Просто я загрейте. Това е възможно по много начини: в микровълнова печка, в чайник, в гореща вода. Уникална обаче е т.нар. възможност за самонагряване, при която поставяте торбичката с храна в специална торбичка за нагряване ADM, т.нар. торбичка с цип,добавяте самонагряваща се капсула и вода. Самозагряваща се капсула за еднократна употреба работи на принципа на екзотермична реакция на негасена вар (негасена вар, калциев оксид) с вода. Това създава температура до 100 ° C а горещата пара загрява храна дори при екстремни условия за 12 минути.

Храната Adventure Menu е 100% натурална, ръчно изработена, по традиционни методи с пресни съставки от местни фермери и животновъди , без да се добавят оцветители и ароматизатори. Избраните ястия са без глутен, направени от уникална смес от царевично и оризово брашно.

Adventure Menu предлага разнообразен избор от много вкусни и хранителни ястия (включително за вегетарианци и вегани ). Adventure Menu включва и месa без гарнитури и висококалорични закуски. Отделна категория е съставена от сушени меса Jerky и смеси Trailmix.

Покажи повече

bunda
Намерени продукти: 54

Продукти

14,52 лв. (10.54 %) 12,99 лв.

Сравни