Коя е най-добрата стомана за ножове?
Съвети
Въпрос, на който няма еднозначен отговор. Изборът на най-добрата стомана за вашия нож означава намирането на компромис между донякъде противоречиви свойства. И така, за какво да внимавате?
Ножът N°113 Sweet pop на Opinel е с фино назъбена за нарязване на домати, варени яйца или киви.
Ножовете Opinel са прости и здрави и на достъпни цени. Джобните ножове с букова дръжка се произвеждат в Сен-Жан-де-Мориен, Франция от 1890 г. От 1973 г. фирмата и производството се намират в френския град Шамбери.
Качествени френски ножове Opinel, произведени по традиционния начин в Шамбери в Саудитските Алпи. Те се характеризират с отлично качество изработка. Острието е изработено от един от най-висококачествените шведска неръждаема стомана - Sandvik, която е известна със своите издръжливост и дълготрайност на острието. Лопатката е изработена от едно парче габър дърво. Благодарение на дебелия слой лак компанията ви гарантира повишена издръжливост. Острието е прикрепено към стремето с фиксирани нитове.
Производител | Opinel |
---|---|
Материал
|
nerezová ocel |
Дължина на острието
|
10 см |
Материал на острието
|
ocel Sandvik 12C27 |
Цвят
|
лилав |
Гаранционен срок | 2 години |
Код на продукта | 76006519 |
Бар код: |