Yolco GCX47
Kомпресорен хладилник
- Тегло:
- 18000 г
- Обем:
- 47 л
Информация за продукта
Хладилник GCX47 предлага достатъчно място за целодневни запаси от храна и напитки. Благодарение на ефективния компресор, той може надеждно да охлажда или замразява в температурен диапазон от -20 °C до +20 °C, дори и в горещите летни дни. Вътрешното пространство е разделено с практична преграда и осветено с LED диод за по-добър преглед. Управлението е лесно чрез цифров панел или мобилно приложение чрез Bluetooth.
Хладилникът е проектиран за използване с 12/24 V и 230 V захранване, така че лесно можете да го използвате както в колата, така и във вилата или на къмпинг. Здравите дръжки, защитата срещу разреждане на батерията и тихата работа го правят надежден помощник при всеки по-дълъг престой навън.
Основни характеристики:
- компресорно охлаждане до -20 °C
- обем 47 литра
- захранване 12/24 V или 230 V
- прегледен цифров панел
- управление също чрез мобилно приложение (Bluetooth)
- LED осветление на вътрешното пространство
- вътрешна преграда за по-добра организация
- дръжки за лесно пренасяне
- ниско ниво на шум
- защита срещу разреждане на акумулатора на автомобила
Параметри
- Производител
-
Yolco
- AMG Group Ltd.
- 2 Kelburn Business Park Port Glasgow Scotland PA14 6TD
- nfo@amg-group.co.uk
- https://www.amg-group.co/
- Тегло
- 18000 г
- Обем
- 47 л
- Размери
- 64 x 46,8 x 40 см
- Цвят
- черен
- Цвят според производителя
- Black
- Гаранционен срок
- 2 години
- Код на продукта
- Бар код
За марката
Yolco е иновативна полска марка, специализирана в производството на преносими компресорни хладилници, които са идеални за къмпинг, пътувания, туризъм и професионална употреба в здравеопазването.
Техните продукти се отличават с широк температурен диапазон от -20 °C до +20 °C, вградена батерия с издръжливост до 22 часа и възможност за захранване от мрежа, автомобил или соларен панел. Благодарение на вградения Bluetooth 5.0, хладилниците могат да се управляват дистанционно чрез мобилно приложение, което осигурява максимален комфорт и контрол върху съхраняваните храни.


























































