Summit to Eat пудинг с ябълково дробене 87 г
Пудинг
- Метод на обработка:
- Дехидратирано
Информация за продукта
Това пътническо блюдо на марката Summit to Eat е много практична, благодарение на теглото и размера си. Не се използват изкуствени консерванти, което гарантира отличен естествен аромат. Освен това има дълъг срок на годност - до 7 години. Благодарение на техниката на сублимационно сушене, която работи като лиофилизация, която запазва храната и премахва по-голямата част от водата, но вкусът остава свеж.
Предимства на Summit to Eat:
- практично, вкусно
- бърза подготовка
- срок на годност 7 години
- без консерванти
Приготвяне:
1. Откъснете ръба на торбата
2. Отстранете торбичката с кислородния абсорбер (незапалима торбичка, съдържаща абсорбиращ влагата железен оксид)
3. Налейте гореща вода в торбичката и разбъркайте
4. Запечатайте торбичката и оставете съдържанието да се рехидратира. Процесът отнема по-малко от 10 минути
Таблица на хранителните стойности:
Хранителна стойност |
|
за 100 g |
на порция (87 g) |
Енергия |
|
514 kcal |
447 kcal |
Протеин |
8,5 g | 7,4 g | |
Въглехидрати |
|
61,49 g |
53,5 g |
От които захари |
|
30,3 g |
26,4 g |
Мазнини |
|
25,4 g |
22,1 g |
Съставки:
- пудинг (71%) (мляко, сметана, пудинг на прах)
- печени овесени ядки (25%) (ядки, захар, рапично масло, мед)
- ябълки (3%)
- захар
Параметри
- Производител
-
Summit to Eat
- European Freeze Dry ApS
- Karlebyvej 81, DK-4070, Kirke Hyllinge, DÁNSKO
- sales@europeanfreezedry.dk
- https://www.europeanfreezedry.com/
- Тегло
- 87 г
- Брой порции
- 1
- Видове месо
- Без месо
- Метод на обработка
- Дехидратирано
- Гаранционен срок
- 2 години
- Код на продукта
- 76016100
- Бар код
- 5060138531345
За марката
Summit to Eat е нова марка, създадена с нов изглед и ново усещане за вече създаден продукт, на световноизвестната марка Mountain House в Европа. Повече от 40 години тя е най-популярният производител на дехидратирана храна сред пътешественици, туристи, къмпингуващи и други любители на природата. Производствените процеси и технологии не са се променили, напротив, асортиментът на ястията е разширен, а вкусът е подобрен (без глутамати!).