Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

True Utility

Английската марка True Utility представя практични малки неща с джобен размер, които днес могат да бъдат намерени в повече от 3000 магазина по света. Това са инструменти за ежедневна употреба които улесняват нашето функциониране и ни дават преднина пред потенциални проблеми. Предимството е цената, която е напълно разумна. Всички продукти са оригинални и са проектирани така, че да можете да ги носите в джоба, на ключодържателя, и да са ви винаги под ръка. Всяка колекция носи нови идеи и нетрадиционни решения.

True Utility е търговска марка на продукти, произведени от британската компания True Brands Ltd. базирана в Пул, Великобритания.

True Utility е дизайнерска марка, специализирана в подаръци, полезни и изобретателни инструменти, както и разнообразни ключодържатели и аксесоари за ключодържатели - всички изработени от висококачествена неръждаема стомана. Като проектира и произвежда тези малки продукти с размер на ключодържатели, True Utility предоставя на потребителите минималистични, но функционални и практични решения на ежедневни въпроси и проблеми. Всяка колекция продукти True Utility носи нови идеи и стилни, нестандартни решения.

Марката True Utility означава много висококачествени аксесоари, изработени по най-добрите технологии, които са идеални подаръци (не само) за истинските мъже. Гамата True Utility включва удобни предмети за ежедневието, като ключодържатели, джобни инструменти, джобни ножове, джобни фенерчета и ветроустойчиви запалки. Оригиналността и практичността са от ключово значение за марката - дори опаковките на продуктите могат да се използват многократно като устойчиви на атмосферни влияния калъфи за ценности, електроника и други подобни. Тези калъфи допълнително увеличават полезността на закупения продукт. Калъфът може да бъде закупен и отделно. Идеален е за дейности на открито, предпазва съдържанието от прах и влага.

Независимо дали трябва да напишете нещо, или имате нужда от спешни пари, да видите в тъмното, да подрежете ноктите си или да отворите бутилка с освежаваща напитка, True Utility предлага решение в съответствие със своя слоган "True utility - in your pocket"(полезни неща в джоба ви).

 

Намерени продукти: 5

Продукти

Мултуфункционален инструмент True Utility CardSmart 30V1

34,00 лв. (8.85 %) 30,99 лв.

Сравни

Многофункционален нож True Utility Tweezer TU 584K

34,00 лв. (8.85 %) 30,99 лв.

Сравни

Многофункционален нож True Utility Minimalist

34,00 лв. (8.85 %) 30,99 лв.

Сравни

29,00 лв. (10.38 %) 25,99 лв.

Сравни

46,00 лв. (10.89 %) 40,99 лв.

Сравни