Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Spinera

Марката Spinera е създадена през 2017 г., за да отговори на желанията на семействата и любителите спортисти, както и на международните центрове за водни спортове по отношение на качеството и цената. Благодарение на директния опит с продуктите, функционалните иновации и добрата репутация, марката скоро започна да предлага висококачествени продукти.Spinera означава Специалист, Професионалист, Иновация, Ново, Вълнуващо, Усъвършенствано, Одобрено - продуктите включват качествени материали и обмислен дизайн. Винаги в крак с времето, Spinera има добра международна репутация.

Тъй като продуктите за вътрешни тръби, водни ски и неопренови костюми бяха добре приети на пазара, марката разшири гамата си, за да включи процъфтяващия сектор на SUP (Stand-Up-Paddle Board).

Пазарът на Stand Up Paddle преживя огромен бум през последните години и ще отбележи голям растеж през следващите години. Начинаещите могат да научат този воден спорт сами, без скъпи уроци за обучение, и само след няколко минути ще се справят с него. Стендъп гребането е изключително забавен и ефективен воден спорт, който тренира цялото тяло, чак до дълбоките мускули .

Освен това през последните години SUP дъската стана достъпна за всеки. SUP дъските Spinera са надуваеми, заемат малко място и могат лесно да се съхраняват и транспортират в включената раница.

В този раздел няма продукти.