Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Roald Amundsen

Представяме ви Roald Amundsen, норвежка козметична марка предлагаща кремове за ръце и крака, слънцезащитни продукти SPF 30 и 50, кремове за след слънце, охлаждащи гелове и балсами за устни.

 

Когато Роал Амундсен достига Южния полюс на 14 декември 1911 г., той става световно известен. Амундсен беше решителен визионер, "може би чудак" по своето време. Подобно на Roald Amundsen, продуктите на марката споделят неговата визията и подготвеност. Те са предназначени за тези, които обичат приключенията и обичат дейности на открито. Уникалните продукти на Roald Amundsen Skincare с висококачествени съставки, специално разработени да предлагат превъзходни овлажняващи и защитни свойства на кожата, които дават на клиентите възможността да се възползват от природата с удоволствие.

Продуктите се предлагат в опаковки от максимум 100 ml , което улеснява транспортирането им - те се побират по-добре в раницата, можете да ги вземете със себе си и в самолета. Удобният карабинер при всеки продукт ви позволява да ги имате винаги под ръка. Бадемово, лавандулово масло, екстракт от чили, масло от манго. Козметичните продукти на Roald Amunsden се състоят не само от тези чисто натурални съставки. Всички те са 100% без химически добавки като BHA, BHT, EDTA, формалдехид, парабени, фталати, триклозани, синтетични оцветители и др.

В този раздел няма продукти.