Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Prolimit

Историята на марката Prolimit е ориентирана към водните спортове  повече от 40 години. Компанията е създадена в Холандия с фокус върху продукта и качествената изработка, които вървят ръка за ръка с надеждността. Prolimit е глобална марка, която е разработена и тествана директно във водата. Prolimit има и дъщерно дружество STX, което произвежда качествени SUP бордове, мачти и платна.

 

Една от най-отличителните категории на тази марка са неопреновите костюми, които са много популярни както сред уиндсърфистите, така и при кайтбордистите. В това отношение Prolimit се характеризира с фини дизайни и цветове, подходящи за пола, за който е предназначен продуктът. Prolimit използва технологията Thermal Rebound при производството на водолазни костюми, която използва същия материал както при термичните фолиа за оцеляване, за да увеличи устойчивостта на студ. Технологията Pin Release за лесно откопчаване , както и оригиналната технология Freezip - система за закопчаване, която улеснява закопчаването и разкопчаването на неопреновия скафандър. От Prolimit можете да се сдобиете и с ергономични неопренови ботуши, дрехи от екологичен неопрен "Nature Prene" или подсилен трапец за уиндсърф/кайт, който ще ви предпази от евентуални наранявания по време на спорт.

По отношение на безопасността Prolimit се съсредоточава основно върху спасителни жилетки, където спектърът на приложение е наистина широк - от воден туризъм по реките, през уиндсърфинг и кайтбординг навсякъде по света, до гребане върху бордове, независимо дали върху спокойна вода или в течащи реки. В областта на SUP бордовете марката Prolimit предлага не само бързосъхнещи дрехи, но и неопренови фанелки и шорти за по-хладни условия за комфортно гребане и гарантиран топлинен комфорт в зависимост от времето.

Разбира се, в офертата на тази компания можем да намерим и богат избор на трапец за уиндсърфинг и кайтбординг. От дълго време Prolimit използва технологията Pin Release, която позволява трапецът да се отваря лесно с една ръка, без сложни манипулации. Трапеците са много удобни и прилягат много добре по тялото.

Важна част от предложението са и различни калъфи за класически сърфове, кайтбордове, уиндсърфисти и SUP бордове. Можете да намерите и комбинирани чанти, които ви позволяват да опаковате пълното си оборудване за WS или KITE.

Не на последно място, има набор от аксесоари за всички водни спортове - неопренови ръкавици или от ликра, неопренови ботуши за всякакви температурни условия, неопренови шапки и например неопренови палта за дългите студени дни на север.

Prolimit е производител и на мачти, стрели "боом" и трапецовидни колани. Assault е голям фаворит при стрелите "боом," който има така наречената V-образна хватка, която със сигурност ще бъде оценена от любителите на агресивното каране. В този раздел можете да намерите и плъзгачи, свързващи WS дъската и платната.

За времето, през което е на пазара, тази марка е намерила много почитатели благодарение на качеството на изработката, използването на качествени материали и прилагането на знания специално за спорта.

В този раздел няма продукти.