Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Pokeat

Pokeat - чешка марка, специализирана в производството на пълноценна храна, която винаги можете да имате под ръка. Съдържа всички необходими хранителни вещества, тя е 100% натурална и не е се нуждае от никаква подготовка. Следователно това е здравословна алтернативна закуска за вашия джоб. Можете да се храните здравословно по всяко време навсякъде, лесно и забавно! 

 

Зад марката Pokeat стоят успешният шосеен колоездач Петр Вакоч (между другото участник в Тур дьо Франс) и неговият колега Михал Кочи

И двамата се занимават с проблема, че намирането на здравословна храна  е много сложно и понякога почти невъзможно. Петър имаше усложнения по време на пътуванията си, които като професионален спортист провеждаше безброй. Михал, от друга страна, по време на работа, където много пъти между срещите не му оставаше време за хранена и трябваше да посегне към нещо нездравословно. 

И двамата изповядваме здравословен начин на живот и осъзнаваме колко важна е храната за добрия живот. В същото време знаем, че когато на човек не му стига времето, тогава страда неговото здраве. Не искахме повече да правим компромиси и започнахме да мислим как да спасим двете най-важни човешки стойности - здравето и времето и така се роди "Pokeat."

В този раздел няма продукти.