Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Namman MUAY

Изобретен преди почти век, Namman Muay е една от най-добре пазените тайни на Тайланд. Преведено от тайландски; „Namman“ означава мазило, а „Muay“ означава бокс, така че „Namman Muay“ означава мазило за боксьори. Започнал като мехлем, за да помогне на боксьорите да се бият по-дълго, но сега хиляди хора го използват в ежедневието си.

Тези специални препарати датират от 30-те години на миналия век и са направени от билкаря Thongtoson Intratat. Неговата цел в живота е била да помогне на хората да използват билки и той е вярвал, че има растение за всеки проблем. Затова той е експериментирал и търсил формула, която да позволи на хората да живеят без дискомфорт, да се възстановяват по-бързо след физическа активност и да облекчат схванатите стави.

Първите, които изпробват формулата му през 1937 г., са прословутите тайландски боксьори. Но днес се използва от хиляди обикновени хора като вас.

Всички ние прекарваме години в извършване на повтарящи се движения по време на работа, седим с часове в лоша стойка или натоварваме телата си чрез интензивни тренировки… всичко това причинява трайни увреждания на тялото.


Животът ни е постоянна борба, докато един ден не се събудим и непочувстваме, че току-що сме завършили боксов мач. Всички сме боксьори по един или друг начин. Колкото повече остаряваме, толкова повече щети се натрупват в тялото ни.

И затова Intratat разработи своята уникална формула с 3 ключови съставки, открити в растенията.

С тези препарати можете драстично да намалите всякакъв вид дискомфорт, да отпуснете схванатите стави и да успокоите напрегнатите мускули.

Намерени продукти: 3