Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

N-Rit

Южнокорейската компания N-Rit се е утвърдила като голяма международна марка за екипировка за дейности на открито с история, датираща от 1983 г. N-Rit е съкращение от Natural Spirit, съчетание от природа, дух и взаимна хармония между човека и природата. Функционалните продукти се отличават с минимален обем и висока ефикасност. В комбинация с антибактериална обработка те са идеалният аксесоар за спортни дейности и пътувания. Специалните микрофибри, изработени от полиестер и найлон, имат способността да абсорбират до 5 пъти повече вода. В предложението ще намерим обикновени и охлаждащи кърпи, шалове и подложки за каски, маски и др.

Логото на компанията е бухал като символ на мъдростта. Бухалът често придружава богинята Атина по време на пътуванията ѝ. Сега той може и вас да ви придружава при вашите пътувания.

 

Понастоящем марката N-Rit присъства на всички континенти в света и инвестира значителни средства в непрекъснато развитие на технологиите и материалите, за да гарантира, че винаги е на върха в своята област. Целта на N-Rit
е да се превърне в естествен партньор, който ви предлага най-висококачествените, функционални продукти с добавена стойност за вашите дейности на открито. Всички продукти се отличават с дизайн и атрактивна опаковка, което привлича вниманието на клиентите от пръв поглед.

Намерени продукти: 1

Продукти

32,00 лв. (12.53 %) 27,99 лв.

Сравни