Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Големи намаления на зимни якета и панталони до 60% разгледайте

Mountain house

Mountain House използва метода на вакумно замразяване, известен още като лиофилизация за приготвяне на храна. Целта на метода е да се извлече възможно най-много вода от храната чрез процеса на замразяване, като същевременно се запазят вкусът, ароматът, текстурата, съдържанието на хранителни вещества и достатъчната хранителна стойност. Различава се от обикновената дехидратация (изсушаване). Освен това,, Mountain House разчита на факта, че храната първо е напълно сварена, след това преминава процеса на лиофилизация Този метод е по-труден за изпълнение, но обикновено дава по-вкусен резултат, отколкото простото смесване на отделните замразени съставки. Лиофилизираните храни имат срок на годност до 30 години и са леки и удобни за съхранение. Порциите обикновено тежат от 110 до 190 g.

batohy

В този раздел няма продукти.