Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Големи намаления на зимни якета и панталони до 60% разгледайте

Mizu

В американският Mizu не продават само богат на приключения начин на живот. Те го изживяват, чрез глобалния екип от спортисти, фотографи и изследователи до хората, които разработват продуктите на Mizu, всички те прекарват по-голямата част от живота си активно на открито и използват продуктите си в търсене на приключения. Те се фокусират върху дизайна, иновативните покрития и крайния продукт, който ще искате да купите както заради неговата функционалност, така и заради външния му вид.

Пътуването в Mizu е автентично. От самото начало до продължаваща си мисия, те са поели по пътя с обмислени продукти, които отразяват това, което са и докъде искат да стигнат. 

Юси Оксанен, олимпийски състезател и професионален сноубордист в продължение на 18 години, осъзнава по време на филмови снимки в Аляска през 2008 г., заедно с приятеля си който е и режисьор Брад Кремер, колко много пластмасови бутилки за вода за еднократна употреба срещат по време на пътуванията си. Юси търсеше бутилка за многократна употреба, която да отговаря на високите му изисквания за хидратация и да се адаптира към неговия стил. Той си обещава да създаде компания, която да запълни тази празнина на пазара. Скоро след това се ражда марката Mizu.

 

 

Покажи повече

batohy
Намерени продукти: 8