Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Mack's

Mack's е успешна американска марка тапи за уши. 

 

Още през 1962 г. Реймънд Бенър, музикант от симфоничния оркестър, се запознава с възрастен фармацевт, който иска да продаде бизнеса си с тапи за уши.

Съпругата на Бенър, Сесилия, харесва предизвикателството. Затова решават да купят McKeon Products, Inc. Единственият им продукт - тапите за уши Mack's® (наречени на името на предишния собственик) са направени от глинена смес, която може да се формова. Бенър е доволен от тапите, но смята, че те могат да бъдат подобрени. Желанието му е подложките да са по-удобни, да могат да се носят по-добре. В същото време, като запален плувец, той смята, че една по-прилепчива и гъвкава материя би запечатала по-добре водата и би предотвратила навлизането ѝ в ушите му. Разбира, че водоустойчивите тапи за уши могат да помогнат за предотвратяване на болезнена инфекция, известна като "ухо на плувеца".

Чрез много опити и грешки, както и чрез различни производствени техники, той открива много уникално вещество, което се превръща в  първите силиконови тапи за уши. Бенър е развълнуван от възможността да помогне за подобряване на живота на много хора с новото си изобретение. Впечатлен от уникалния външен вид на новите тапи за уши (които изглеждат и се усещат като като малки възглавнички), Бенър решава да промени името им на Mack's® Pillow Soft®.   Благодарение на усилията и пътуванията от град на град бизнесът им се разраства. Малкият семеен бизнес на Бенър се премества от мазето на къщата им в осем постоянно разрастващи се помещения.

Реймънд Бенър -уважаван и успешен музикант от симфоничния оркестър го напусна след 30 години. Бизнесът, започнал като хоби, се превръща в пазарен лидер в грижата за ушите с най-продаваните силиконови тапи за уши Mack's® Pillow Soft® (на американския пазар).

McKeon Products предлага пълна гама от силиконови и пенопластови тапи за уши с разнообразно приложение. Mack's® все още е семеен бизнес. Синът на Реймънд Девин Бенър сега е главен изпълнителен директор. Вторият му син, Пийт Бенър, продължава стъпките на баща си в McKeon, като поддържа практическия подход към изследванията и разработването на нови продукти. Девин плува за United States Masters Swimming на състезателно ниво, а Пийт е запален триатлонист и финалист на Ford Ironman.

McKeon е компания, сертифицирана по ISO от 1997 г. Тя работи изключително от своя модерен завод в Мичиган. McKeon продължава да се разраства, като предлага най-висококачествените иновативни продукти на пазара, които вече се продават в цял свят.

В този раздел няма продукти.