Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Level

Level произвежда ръкавици за ски и сноуборд от 1989 г. Марката изгражда своята репутация основно чрез непрекъснато прогресивно развитие на технологиите. В предложенията им ще намерите ръкавици за първите дъги, за пролетно скечиране и такива за най-неблагоприятните условия.

Предлага широка продуктова гама както за деца, така и за мъже. За жените Level предлага много видове ръкавици, наречени Bliss by Level, при които се поставя голям акцент върху качеството на материалите, достатъчната изолация и, не на последно място, изкючително модерния дизайн.

 

Level е първата марка, която през 1989 г. предлага на пазара ръкавици за сноуборд с подвижна вътрешна подплата. Именно марката Level предлага през 1992 г уникална технология Protection -системата за дишаща вентилация през 1994 г., и идеалната система за защита Kirax през 2002 г. 

Колекцията 2010-2011 предлага на на пазара две революционни технологични иновации: система за топлинно формоване, която се адаптира към ръкавицата, оптимизирайки комфорта и подобрявайки производителността; второто нововъведение е нова регулируема система за поддръжка на китката, която може лесно да се включва и изключва. Благодарение на непрекъснатата тенденция на растеж от 2000 г. насам, Level е един от основните конкуренти на световния пазар на ръкавици.

В този раздел няма продукти.