Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Gloryfy

Gloryfy е емблематична австрийска марка нечупливи очила с революционен дизайн. Перфектно предпазват очите ви по време на спорт и в ежедневието. Цялостната разработка и производство на очила се извършва в сърцето на австрийските Алпи, в живописната долина Цилертал. Зад създаването на тези първокласни очила стои предприемача Кристофър Егер .

Вдъхновението за създаването на нечупливи очила Кристофър получава след нараняване на негов близък приятел . Личният му опит поставя началото на дългосрочно развитие, което довежда до появата на пазара на първия модел нечупливи очила Gloryfy през 2008г. След две години тестване стартира първото серийно производство.

Избрани модели Gloryfa са създадени в тясно сътрудничество с най-добрите световни спортисти или дизайнери. Очилата са спечелили няколко международни награди за своята уникалност, функционалност и дизайн, като например такива от ISPOAwards или от Red Dot Award в категорията Best of the Best.

Патентованите материали G-Flex (рамки) и I-Flex (стъкло) са гъвкави, но едновременно с това са устойчиви и невероятно леки. Очилата и техните стъкла осигуряват защита срещу надраскване и замъгляване и 100% защита срещу UVA / UVB лъчение.

Стъклата за очила се отличават с отлично оптично качество, осигуряват висок контраст и се предлагат в поляризирани, фотосоларни и диоптрични варианти. Те са лесно заменяеми и се предлагат в няколко степени на потъмняване и цветови нюанси.

Спортните модели имат специална извита предна част, която отлично предпазва не само от слънчева светлина, но и от механични въздействия като вода, вятър, прах и др. Някои модели имат гумирани дръжки отстрани и в областта на носа или специално модифицирани стъкла за 100% вентилация на въздуха за максимален комфорт по време на спортни дейности.

В този раздел няма продукти.