Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Feuerdesign

Търговско дружество Feuerdesign се намира в Германия. От 2015г.работи активно в областта на настолните барбекюта. То съчетава традиционната изработка с най-новите технологии. Продуктите на Feuerdesign са с високо качество на изработка, максимална издръжливост, най-високо качество и са лесни за употреба. Разработването на продукта се извършва в Германия, а производството в чужбина подлежи на най-строг контрол на качеството.

Настолните скари Feuerdesign правят барбекюто приятно изживяване. Уплътненият капак на кошницата за дървени въглища предпазва дървените въглища от капеща мазнина и по този начин предотвратява образуването на дим. Двойната странична стена на основата на скарата никога не се загрява и позволява скарата при преместване да се хваща само с голи ръце. Свежият въздух, подаван от захранвания с батерии вентилатор, гарантира, че грилът е готов за употреба само за 5 минути. Решетката на скарата, вътрешната кошница и капакът на кошницата за дървени въглища са изработени от неръждаема стомана и могат лесно да се мият в съдомиялна машина. Всички настолни грилове се предлагат с удобна чанта за пренасяне, за да можете да ги вземете навсякъде със себе си.

За гриловете Feuerdesign могат да се закупят допълнителни аксесоари като капак с термометър,грил тиган за зеленчуци или камък за печене на пица. 

В този раздел няма продукти.