Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

DJI

DJI е китайска компания, основана през 2006 г. и е един от водещите производители на безпилотни летателни апарати, известни още като дронове, за въздушна фотография и видео, екшън камери и стабилизатори. Тези продукти са предназначени както за любителска, така и за професионална употреба.

 

Марката е основана от китайски бизнесмен Франк Уанг и само за няколко години надминава конкуренцията както в продажбите на дронове, така и в техническите си решения. Продуктите на DJI са известни със своите удобни функции, като например управление с жестове, интелигентен режим на летене и функции за разпознаване на лица.

В предложенията ще намерите широка гама от оборудване за въздушна фотография и видео - от миниатюрни дронове за начинаещи до екшън камери за дронове,снимащи в 4K резолюция за взискателни потребители. Също така марката разработва и качествени аксесоари, включително VR очила, които раздвижват границите на възприемане на преживяванията в триизмерно пространство.

Перфектен дизайн, широка гама от аксесоари, интуитивното управление на продукта и качествената изработка гарантират, че DJI винаги е правилният избор не само за любителите на летенето, но и за професионални фотографи и режисьори.

 

В този раздел няма продукти.