Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

☃️ ЗИМНА РАЗПРОДАЖБА до -70% Разгледайте

Climb On

Мисията на ClimbOn е да промени ежедневните навици за грижа за кожата, така че да разчитате на чистотата, ефективността, безопасността и устойчивостта на естествените продукти в сравнение със синтетичните.

В ClimbOn вярват , че е време всички да се обърнем обратно към Майката Земя като чист, основен източник за лечение на това, което ни боли. Те са избрали да избягват снабдяването с евтини промишлени продукти, изкуствено създадени в лаборатория, а вместо това избират минимално обработени решения директно от земята, които могат отговорно да се върнат в нея. Ако сте достатъчно загрижени, правите нещата по различен начин.

Продуктите идват от земята и се връщат в нея с най-малко въздействие. Това означава да използвате опаковки, които са напълно компостируеми или рециклируеми и са изработени от растителни влакна, а не от синтетични химикали. Това е и още една причина, поради която ClimbOn използва чисти хранителни съставки, за да не допринася за широкото биоакумулиране на синтетични вещества в почвата, водните пътища, кораловите рифове и др.

bunda
Намерени продукти: 4

Продукти

40,85 лв. (9.45 %) 36,99 лв.

Сравни

19,23 лв. (12.06 %) 16,91 лв.

Сравни