Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Brita

От създаването си през1966г. филтриращата система на германската семейна компания БРИТА е претърпяла многобройни иновации и резултатът е близък до съвършенство. Нейната основа е изключително ефективна балансирана смес от активен въглен и смола, която се съхранява в системата BRITA Maxtra и BRITA Classic. Един филтър е достатъчен за месец работа или за третиране до 100 литра вода. При избрани модели цифровият дисплей BRITA Memo ще следи за продължителността на живота вместо вас.

Питейната вода съдържа приблизително седемстотин разпознаваеми нетоксични и токсични вещества, най- известното от които вероятно е хлорът с неговата типична миризма. Системата BRITA може успешно да се справи с много от тях ,със сигурност с тежките метали, и по този начин да намали твърдостта на водата. Това не само повишава качеството на водата, но и удължава живота на кафе машините, каните за вода и ютиите , тъй като филтрираната вода не води до натрупване на котлен камък в тях. За разлика от тях полезните за организма минерали като калций или магнезий, остават. Водата без нежелани вещества е по-вкусна сама по себе си, но също така подобрява вкуса и аромата на кафето, чай и други напитки.

Системата BRITA Maxtra работи с уникален модел на четиристепенна филтрация. На първия етап водата тече през фина цедка. На втория етап специален йонообменник намалява образуването на котлен камък (и по този начин твърдостта на водата) и тежки метали като олово и мед. Същевременно обаче той запазва желаните твърди частици от магнезий и калций. На третия етап активният въглен, намалява съдържанието на веществата, които влияят на мириса и вкуса на водата - особено на хлора. И накрая - в четвъртия етап водата преминава през последния фин филтър, който улавя дори най -фините утайки.

В сравнение с купуването на бутилирана вода, използването на филтриращата система BRITA определено е по -евтин вариант. В допълнение ще забравите за носенето на тежки пакети с PET бутилки и свързаните с това усилия. Грижа ли ви е за околната среда? Имайте в предвид ,че филтриращите системи не са толкова тежки, колкото PET бутилките. Освен това обикновените пластмаси отделят различни химикали с непознати досега ефекти върху човешкия организъм. Искате ли да ги получавате ненужно всеки ден? 

Можете да изберете кани BRITA, точно съобразени с вашите нужди. Капаците са проектирани така, че да можете удобно да пълните каната директно от крана, без да се налага да ги сваляте. Нужна ви е само една ръка, за да го направите. Формата на каните BRITA е проектирана така, че можете лесно да ги съхранявате директно във вратата на хладилника. Използваните материали позволяват безпроблемна поддръжка в съдомиялната машина.

Разбира се, има различни обеми - от еднолитрови карафи до трилитрова кана и също така много разнообразна цветова палитра.

В този раздел няма продукти.