Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Berghaus

Търговско дружество Berghaus има богата история, която започва през 1966 г.когато двама английски алпинисти  Питър Локи и Гордън Дейвидсън отварят магазин за продажба на екипировка за дейности на открито. Веднага след като отварят първия си магазин, те печелят добра репутация на британския пазар и благодарение на опита си решават да започнат да проектират и произвеждат собствени продукти.

Berghaus предлага продукти, които покриват почти целия спектър от оборудване, от което се нуждае всеки ентусиаст, за да прекара приятно времето си на открито. Асортиментът се разширява постоянно и в момента има избор от  дрехи, раници, обувки и аксесоари.

 

Повратният момент е през 1977 г., когато Berghaus първи въвежда материала Gore-Tex на европейския пазар. Оттогава насам Berghaus поставя голям акцент върху работата си с водещи спортисти, които внасят в разработването и производството собствения си опит от средата, за която са предназначени продуктите. Ето няколко имена, който са свързани с Berghaus: Сър Крис Бонингтън, Алън Хинкес, Алекс Хубер, Томас Хубер, Лео Хоилдинг и много други. Друг важен етап за Berghaus е 1992 г., когато компанията е продадена на голямата финансова група Pentland.

В този раздел няма продукти.