Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Не се интересувам от отстъпки и промоции, искам да скрия лентата.

Aclima

Aclima е собственост на семейство Йохансен от 1939 г. насам. В продължение на три поколения те се превръщат в значим и компетентен норвежки производител на текстил. Опитът и знанията, които са натрупали във времето, са безценни в постоянните им усилия да осигурят на клиентите си топлина и сухота.

Aclima познава изискванията, които даден климат изисква , и прави всичко възможно, за да ги изпълни. Те се стремят да произвеждат възможно най-доброто бельо за всякакви условия и дейности. Ето защо те се фокусират към различни групи потребители - както за малки деца в детската градина, така и към пожароустойчиво и изолиращо бельо за военните. Aclima е специалист на вълната. Визията на Aclima е да помогне на повече хора да се наслаждават на престоя си на открито. "Aclima съчетава познания за пазара, влакната, плетенето и дизайна, за да разработва и продава функционални облекла за употреба на открито."

Aclima е специализирана в производството на спортно бельо с мериносова вълна в повечето продукти. Мериносовата вълна осигурява отличен комфорт при повечето метеорологични и температурни условия и при всички нива на активност. Както може би знаете, вълната има уникалната способност да запазва топлината, дори когато сте мокри от пот, дъжд или сняг. С продуктите си те са създали издръжливи вълнени продукти, които са много удобни и имат максимална дишаемост за отвеждане на влагата. Функцията винаги е била приоритет, но те се интересуват и от това как клиентите се чувстват в дрехите си и дали харесват цветовете и дизайна.

Aclima се намира в Крьодерен, Норвегия, в близост до ски курорта Норефьел, който е само на 1 час и половина път с кола от Осло. Фантастична зона за изпитване и разработване на продукти. Колекцията Aclima покрива спортните дейности на открито през цялата година и предлага всички необходимо за бельо и средния слой, за да можете вие и вашето семейство да се наслаждавате на дейностите на открито в комфорт!

В този раздел няма продукти.