Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Outwell Calvados Grill L

Грил

Препоръчваме Безплатна доставка Грил Outwell Calvados Grill L черен Grey

Calvados Grill L на марката Outwell е леко и преносимо барбекю на дървени въглища, което можете да използвате практически навсякъде. 

Изберете вариант
Налични срок на доставка
150,99 лв.
  • 100% оригинални продукти.
  • Безплатна доставка за поръчки на стойност над  99 лв.
  • Нашите клиенти ни препоръчват

Информация за продукта

Добре известно е, че страните от Бенелюкс и Дания са сред най-пътуващите нации в Европа. Следователно при тези народи не е изненадващо, че именно в тази среда на каравани и палатки се е появило общество, което благодарение на дългогодишния опит успешно е разбило митовете за неудобен престой в къмпинги и палатки. В нито една от техните палатки не е нужно да навеждате глава, когато влизате а в който и да е спален чувал няма да се чувствате по различно отколкото у дома под завивката. Това е нещото, което други компании не предлагат.

Повече за марката

Барбекюто Calvados Grill L на марката Outwell е идеалният избор за градината, вилата или къмпинга, където вие и вашите приятели можете да се насладите на приятно прекарано време заедно. Материалът, от който е изработено барбекюто, е здрава и издръжлива стомана, което го особено издръжливо дори и на по-интензивна употреба. Благодарение на овалния капак, осигуряващ равномерна топлина, месото Ви ще бъде перфектно изпечено от всички страни. Ще останете особено впечатлени, когато приготвяте по-големи парчета месо или печете цяло пиле на скара. Можете да контролирате топлината чрез регулируемия отвор в горната част на капака. Подвижните крачета и щипките отстрани улесняват пренасянето на грила като куфар.

Основни предимства на Calvados Grill L:

  • барбекю на дървени въглища
  • леко и лесно преносимо
  • подвижни крака за лесно пренасяне
  • вентилационен отвор
  • топлоустойчива дръжка

Параметри

Производител Outwell
Продуктова линия Calvados
Предназначение
Мъжки / Дамски
Тегло
4700 г
Размери
41 x 96 см
Материал на грила
стомана / хромирано желязо
Цвят
черен
Цвят според производителя Grey
Гаранционен срок 2 години
Код на продукта
Бар код: