Коя е най-добрата стомана за ножове?
Съвети
Въпрос, на който няма еднозначен отговор. Изборът на най-добрата стомана за вашия нож означава намирането на компромис между донякъде противоречиви свойства. И така, за какво да внимавате?
Ножът за рязане N°112 Sweet pop на Opinel с гладко острие е качествено допълнение към вашата кухня.
Ножовете Opinel са прости и здрави и на достъпни цени. Джобните ножове с букова дръжка се произвеждат в Сен-Жан-де-Мориен, Франция от 1890 г. От 1973 г. фирмата и производството се намират в френския град Шамбери.
Качествен нож, произведен във Франция от Opinel. Благодарение на използването на най-висококачествени материали тези ножове са търсена стока от десетилетия. За производството им се използва една от най-висококачествените шведски неръждаеми стомани Sandvik, която се характеризира със своята здравина и издръжливост на острието. След това шпулата е изработена от едно единствено парче дърво от габър. Острието и предпазителят са прикрепени един към друг с фиксирани нитове. Френските ножове на Opinel са отличен избор и много висококачествен продукт на страхотна цена.
Производител | Opinel |
---|---|
Дължина на острието
|
10 см |
Материал на острието
|
ocel Sandvik 12C27 |
Гаранционен срок | 2 години |
Код на продукта | 76006778 |