Преминаване към продуктови категории Премини към количката Преминаване към навигация

Форсел колекция на Outwell Air Cruising Collection

За 2020 г. колекцията Air Cruising на Outwell се отличава с нов дизайн, който в съчетание с качествени материали предлага максимален комфорт за всеки турист. В колекцията има общо 5 надуваеми палатки, от които всеки може да избира.  

 Най-голямото предимство на форселтите, освен увеличеното  пространство, е, че те могат да бъдат оставени на място, докато сте на излет. Когато се върнете , можете бързо и лесно да ги свържете с вашия кемпер благодарение на  Double Beading (5мм + 7мм),  който е съвместим с всички "релси" на пазара.

Палатките са конструирани със системата Rigid Air, която се състои от отделни и предварително оформени въздушни камери. Всяка камера (тръба) има собствен клапан, благодарение на който можете да надувате и изпускате въздуха от всяка камера поотделно. Материята на палатките е изработена от водоустойчив полиестер Outtex® 4000 Select  с подлепени шевове. Специално залепененият  полиетиленов под  предпазва от студа и влагата от земята. Тропикото е подсигурено  и с технологията  Fire Retardant,която потиска и елиминира последиците от пожара в случай на изгаряне. Освен това  между вашия автомобил и форселтът има специална зона  Link Access Zone, която спомага за поддържането на чиста среда и премахва течението благодарение на подвижната облицовка. Освен това в тази зона има поне един страничен вход.

Форселтите  разполагат и с широки входни отвори с мрежи против комари, тонирани прозорци със завеси, специална полиетиленова облицовка, система за защита от вятър, вход за мрежови кабели или системата за окачване Hooktrack, която е нова за 2020г.  Благодарение на специалната дискретна релса с куки тази система позволява окачването на лампа, LED лента или скриването и подреждането на кабели. Поставянето на палатката е лесно благодарение на включената в комплекта надуваема помпа. Закрепването на палатката е също толкова лесно и бързо, колкото и нейното надуване, благодарение на цветно кодираните обръчи, ремъци и колчета.

За лесно пренасяне на палатката на къси разстояния се използа транспортният  калъф с компресиращи ремъци, който е част от комплекта. 

От тази колекция предлагаме форселти : Milestone Dash AirMilestone Shade AirNewburg 160 Air, Newburg 260 Air, Newburg 260 Air Tall

 

Bluesign APPROVED

Марки

Bluesign PRODUCT

Марки

История на марката Hanwag

Марки

От малка работилница в Германия до върховете на планините по целия свят. Марката Hanwag празнува 100 години. Прочетете за тяхната история и за плановете на марката за бъдещето.